Ø-Cation

Orø Kro byder indenfor i det klassiske danske køkken med fokus på gode råvarer. Her kan I blandt andet sætte tænderne i en klassisk rejecocktail, brud af varmrøget laks, wienerschnitzel, beuf bearnaise og rødgrød med fløde.

Maden serveres på terrassen eller i den charmerende historiske gule bygning fra 1720.

Har I børn med på tur, byder Den Gode Viking på en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor familien kan slappe af og nyde menukortet, der byder på både smørrebrød, pariserbøf og meget andet, mens børnene leger i nærheden.

På Langdalgaard er der gang i stenovnen, når der skal serveres pizzaer akkompagneret af gode vine eller lokale øl. Her frister man også med franske crëpes fra både det salte og søde køkken.

Orø Havnekiosk har næsten gjort op med det normale fritureudbud. I stedet kan I få en flæskestegssandwich af velfærdskød fra Grambogård, hjemmelavet burger eller forskellige pølser lavet af kød fra Grambogårds dyrevelfærdsgrise, ligesom Bings i den gamle købmandsgård frister med gode madoplevelser, biodynamisk vin samt hjemmelavet saft og marmelade.

Har I lyst til at nyde en is med udsigt over Isefjorden, så er Orø Strandcamping bestemt et besøg værd!

Ishuset serverer lækre vaffelis fra Isøre som også kan fås laktose -og glutenfri! Her er det også muligt at købe god kaffe, øl & sodavand.

Er sulten til mere end bare is, så serveres der mad baseret på lokale, og økologiske grøntsager i restaurant Matildas.

I har også mulighed for at parkere campingvognen eller slå teltet op på Orø Strandcamping.

Har man ikke et selv et telt, kan man leje et glampingtelt helt ned til vandet eller med en stor terrasse og udsigt til dyreparkens urokser. Er man mere til at overnatte i en hytte, så kan Orø Strandcamping tilbyde både A-hytter, tøndehytter & hobbithytter

Der findes omkring 1.200 feriehuse på Orø. En del af dem kan lejes gennem Sol og Strand eller DanCenter

Orø byder desuden på et stort udvalg af Bed & Breakfasts, shelters og selvfølgelig værelser på Orø Kro eller Hegnegården.

De daglige ferieindkøb kan klares i Dagli’Brugsen Orø, hvor I finder en velassorteret butik. Orø Havnekiosk har også et lille udvalg af de mest nødvendige dagligvarer.

Støttet af