Ø-Cation

Orø Kro byder indenfor i det klassiske danske køkken med fokus på gode råvarer. Her kan I blandt andet sætte tænderne i en klassisk rejecocktail, brud af varmrøget laks, wienerschnitzel, beuf bearnaise og rødgrød med fløde. 

Maden serveres på terrassen eller i den charmerende historiske gule bygning fra 1720. 

Har I børn med på tur, byder Den Gode Viking på en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor familien kan slappe af og nyde menukortet, der byder på både smørrebrød, pariserbøf og meget andet, mens børnene leger i nærheden. 

På Langdalgaard er der gang i stenovnen, når der skal serveres pizzaer akkompagneret af gode vine eller lokale øl. Her frister man også med franske crëpes fra både det salte og søde køkken. 

Orø Havnekiosk har næsten gjort op med det normale fritureudbud. I stedet kan I få en flæskestegssandwich af velfærdskød fra Grambogård, hjemmelavet burger eller forskellige pølser lavet af kød fra Grambogårds dyrevelfærdsgrise, ligesom Bings i den gamle købmandsgård frister med gode madoplevelser, biodynamisk vin samt hjemmelavet saft og marmelade.

Har I en sød tand, kan I besøge Orø Standcamping, hvor Café Solglimt og Ishuset lokker med store isHos Marliese’s Gårdcafé er der fokus på økologi og smagsoplevelsen, når der trylles med de lækreste kager. Hvad siger I for eksempel til en havtorn-lagkage, en espresso-lagkage med Baileys eller en vaffel med is og hjemmelavet syltetøj? 

Der findes omkring 1.200 feriehuse på Orø. En del af dem kan lejes gennem Sol og StrandDanCenter eller Campaya. 

I har også mulighed for at parkere campingvognen eller slå teltet op på Orø Strandcamping, hvor det ligeledes er muligt at overnatte i pladsens hyggelige tønde- eller fiskehytter. 

Orø byder desuden på et stort udvalg af Bed & Breakfasts, shelters og selvfølgelig værelser på Orø Kro eller Hegnegården.  

De daglige ferieindkøb kan klares i Dagli’Brugsen Orø, hvor I finder en velassorteret butik. Orø Havnekiosk har også et lille udvalg af de mest nødvendige dagligvarer. 

Samarbejde