Ø-cation på Sejerø

Når sulten melder sig, frister Sejerø med alt fra kogekunst baseret på egnsunikke produkter over smørrebrød til en hurtig nem pizza. 

Hos Restaurant Sejerø er specialiteterne sommerbuk og frisk fanget fisk. Fælles for alle restaurantens kulinariske udfoldelser er, at de er baseret på råvarer, der er produceret på Sejerø og økologiske. Ligesom restauranten også dyrker egne grøntsager og krydderurter eller benytter naturens vilde planter. 

Cafe Sejerø byder på både pizza, sandwich og friskbagt brød, men det er også her I kan købe en skøn økologiske kop kaffe eventuelt akkompagneret af et stykke wienerbrød, mens familiens mindste kan vælge en lækker is. 

Sejerø Minigolf byder på meget mere end køller, forhindringer og hole-in-oneI cafeen lokker Anita med smørrebrød og gammeldags vaffelis til dessert. 

Skal I proviantere til opholdet på Sejerø eller til sejlturen videre til de andre øer i Destination Sjælland, så er Dagli’Brugsen er besøg værd. 

Når provianten er på plads, findes der mange overnatningsmuligheder på Sejerø, hvor I kan overnatte på husbåd, på vandrerhjem eller besøge Sejerø Camping. 

Det er selvfølgelig også muligt at bo i feriehus eller ferielejlighed. De kan både lejes direkte eller gennem Feriepartner Vestsjælland. Sidst men bestemt ikke mindst kan I overnatte i shelter ved Øernes Højskole. 

Støttet af