Oplevelser på Sejerø

Sejerø er et oplagt mål, hvis I gerne vil vandre eller cykle i unik dansk natur, men I har også mulighed for at opleve øen fra hestevogn. Vognen trækkes af smukke jyske heste, mens kusken fortæller om øen.  

Selv om Sejerø kun er 12,5 kvadratkilometer stor, så har øen faktisk sin egen 9 hullers golfbane, hvor I kan prøve kræfter med både sandgrave og vandhuller – men først og fremmest kræver den kuperede bane præcision. 

Vil I hellere prøve kræfter med golfspillet i mindre skala, kan I besøge Sejerø Minigolf, hvor man heller ikke går ned på udfordringer, når den lille golfkugle skal puttes.  

De kulturelle input sørger Øernes Højskole for. Her kan I komme på kurser hele året, hvor alt fra bæredygtighed over korsang til smykkefremstilling er på programmet. 

Udenfor sæsonen kan I også leje højskolen, hvis I skal holde et arrangement med foreningen, skolen, virksomheden eller lignende.  

Sejerø Kulturhus og Museum kan I gå på opdagelse i en gammeldags købmandsbutik, der holdt åbent fra 1870-1978 og som i dag fungerer som museum. 

I kulturhuset kan I også besøge udstillingshallen, der løbende har skiftende udstillinger og arrangementer. 

Støttet af